A küldetésünk egyértelműen az, hogy a lehető leghamarabb tiszta és fenntartható energiát biztosítsunk társadalmunk számára.

Thomas Heinfart. A Solar Hero alapítója

Belső történet

Cégünkről

A Solar Hero megalapítása előtt az alapító Thomas Heinfart Észak-Amerikában és Kanadában dolgozott nagyvállalatoknál, ahol az energiahatékonysági termékek értékesítésével is foglalkoznak. (Just energy corp. National Home Services ltd.) Már fiatalon megértette, hogy a megfelelő technológiák alkalmazásával minimálisra csökkenthetők egy családi ház fenntartási költségei. Több szabadalma van a megújuló energiaforrások területén, pl. az úszó napelem, amely 2019-ben elnyerte az EON Energy Oscar-díjat (Energy Globe Award). Tudja, hogy a Föld hivatalosan nyilvántartott gáz- és olajtartalékai 50-60 évre elegendőek, így még a mi életünkben is el kell jutnunk a nettó nulla energia állapotba. Minden létező módszerrel át kell térnünk a napenergiára. Most még dönthetünk, de hamarosan nem lesz más választásunk.

Rólunk

Cégünk fejlődése.

Eddig számos európai díjat nyertünk olyan innovációinkért, mint a SolArt® lebegő PV panelek vagy a Torus® hibrid szél- és napenergia generátor. A fejlesztés azonban nem állhat meg, továbbra is új utakat kell keresnünk, hogy energiaellátásunk minden eddiginél jobb és hatékonyabb legyen.

FEDEZZÜK FEL EGYÜTT A JÖVŐT...

Küldetésünk az energetikai innovációk életre keltése.

Innováció

Környezetvédelem

57610+

Eladott napelem

7910+

Elégedett ügyfél

5+

Országba szállítunk

3+

Díj elnyerése

Beszélgessünk

Töltsd ki az űrlapot, és mi válaszolunk neked.
a következő 48 órában, utána pedig minden készen áll a kezdésre!

fel